Novartis


Nieuwe en innovatieve producten

Novartis is een internationaal farmaceutisch bedrijf met vestigingen verspreid over 140 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Basel, Zwitserland. De naam Novartis is afgeleid van het Latijnse ‘novae artes’ wat ‘nieuwe vaardigheden’ betekent. Dit onderstreept onze toewijding om overal ter wereld voor patiënten en artsen nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen. Met 128.000 medewerkers wereldwijd, werken wij elke dag aan een beter leven voor patiënten en hun behandelaars.

Kwaliteit van leven

Novartis heeft een lange historie in het aanbieden van goede oplossingen voor de gezondheidszorg. Ons doel is om ziekten te behandelen en te verminderen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren. Daarbij spelen wij in op de steeds veranderende behoefte van patiënten, zorgverleners en de samenleving. Daarbij is samenwerking met verschillende partijen belangrijk.

Bewust ondernemen

Bij Novartis is bewust ondernemen een topprioriteit die we meenemen bij al onze activiteiten. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als voor het milieu en de maatschappij in het algemeen.

>>website